Cookies og småkager

Her samles alle opskrifter, som er at finde på bloggen grønkærlighed.dk
40 stk. 2,5 dl hvedemel eller fint speltmel 5 dl havregryn, fin- eller grovvalsede 2 tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljepulver 2,5 dl kokossukker (almindelig sukker kan også anvendes) 50 g smør, olie (smagsneutral) eller kokosolie 2 æg 1 dl vand eller mælk 70 g mørk chokolade, 70 % 100 g valnødder

40 stk. 2,5 dl hvedemel eller fint speltmel 5 dl havregryn, fin- eller grovvalsede 2 tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljepulver 2,5 dl kokossukker (almindelig sukker kan også anvendes) 50 g smør, olie (smagsneutral) eller kokosolie 2 æg 1 dl vand eller mælk 70 g mørk chokolade, 70 % 100 g valnødder

Ca. 20 stk. 120 g smør, blødt (stuetemperatur) 1,5 dl sukker 1 æg 3,5 dl hvedemel 1/2 tsk. bagepulver 1/4 tsk. salt 1/2 tsk. kardemomme 1 dl kokosmel 1,5 dl rabarber (fintsnittet i tern)

Ca. 20 stk. 120 g smør, blødt (stuetemperatur) 1,5 dl sukker 1 æg 3,5 dl hvedemel 1/2 tsk. bagepulver 1/4 tsk. salt 1/2 tsk. kardemomme 1 dl kokosmel 1,5 dl rabarber (fintsnittet i tern)

20 stk. Småkager: 165 g hvedemel 45 g kakaopulver 100 g sukker 90 g smør 1 æg  Fyld: 60 g smør 80 g peanutbutter, creamy eller crunchy 90 g flormelis

20 stk. Småkager: 165 g hvedemel 45 g kakaopulver 100 g sukker 90 g smør 1 æg Fyld: 60 g smør 80 g peanutbutter, creamy eller crunchy 90 g flormelis

25 stk. 150 g smør 150 g farin 175 g sukker 1 æg 125 g hvedemel 75 g hampmel 1 tsk. bagepulver 125 g marcipan 100 g mørk chokolade, 70 %

25 stk. 150 g smør 150 g farin 175 g sukker 1 æg 125 g hvedemel 75 g hampmel 1 tsk. bagepulver 125 g marcipan 100 g mørk chokolade, 70 %

8-9 stk. småkager 80 g mandler 25 g palmesukker 1 æg 5 stk. økologiske usvovlede abrikoser (andre tørrede frugter eller mørk chokolade kan også anvendes.

8-9 stk. småkager 80 g mandler 25 g palmesukker 1 æg 5 stk. økologiske usvovlede abrikoser (andre tørrede frugter eller mørk chokolade kan også anvendes.

Ca. 50-60 stk. 200 g hvedemel 1/2 tsk. bagepulver 3 spsk. lakridspulver 85 g smør 65 g abrikoser, finthakket (eller anden tørret frugt) 200 g sukker 1 æg

Ca. 50-60 stk. 200 g hvedemel 1/2 tsk. bagepulver 3 spsk. lakridspulver 85 g smør 65 g abrikoser, finthakket (eller anden tørret frugt) 200 g sukker 1 æg

25 stk. 140 g havregryn 4 spsk. mel 1 tsk. stødt ingefær 1 knsp. salt 100 g smør, smeltet 6 spsk. ahornsirup eller almindelig sirup 2 spsk. vand

25 stk. 140 g havregryn 4 spsk. mel 1 tsk. stødt ingefær 1 knsp. salt 100 g smør, smeltet 6 spsk. ahornsirup eller almindelig sirup 2 spsk. vand

Giver 2 bageplader med cookies 2,5 dl peanutbutter 2,5 dl sukker 2 æg 65 g havregryn 2 tsk. bagepulver 50 g chokolade, 70 %, hakket 50 g saltede peanuts

Giver 2 bageplader med cookies 2,5 dl peanutbutter 2,5 dl sukker 2 æg 65 g havregryn 2 tsk. bagepulver 50 g chokolade, 70 %, hakket 50 g saltede peanuts

Giver 2 bageplader med cookies 2,5 dl peanutbutter 2,5 dl sukker 2 æg 65 g havregryn 2 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker

Giver 2 bageplader med cookies 2,5 dl peanutbutter 2,5 dl sukker 2 æg 65 g havregryn 2 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker

Ca. 20 stk. 150 g mel (hvedemel, speltmel) 50 g fuldkornsmel (fuldkornshvedemel, fuldkornsspeltmel, grahamsmel) 60 g havregryn 3 spsk. smør 300 g dadler (friske eller tørre uden sten) 1 tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljepulver Evt. 1/2 dl vand

Ca. 20 stk. 150 g mel (hvedemel, speltmel) 50 g fuldkornsmel (fuldkornshvedemel, fuldkornsspeltmel, grahamsmel) 60 g havregryn 3 spsk. smør 300 g dadler (friske eller tørre uden sten) 1 tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljepulver Evt. 1/2 dl vand

Pinterest
Søg