Brød / bread

Her samles alle opskrifter, som er at finde på bloggen grønkærlighed.dk
Ca. 20 boller 100 g rugkerner (skårne eller knækkede) 2,5 dl vand 2 dl mørk øl (vand kan også bruges) 2 dl vand 5 g gær 2 spsk. kakao 150 g mørk chokolade, 70 % 100 g hørfrø 100 g solsikkefrø 20 g salt 180 g rugmel 280 g hvedemel

Ca. 20 boller 100 g rugkerner (skårne eller knækkede) 2,5 dl vand 2 dl mørk øl (vand kan også bruges) 2 dl vand 5 g gær 2 spsk. kakao 150 g mørk chokolade, 70 % 100 g hørfrø 100 g solsikkefrø 20 g salt 180 g rugmel 280 g hvedemel

150 g græskarkerner 100 g mandler med hinde 50 g hørfrø 50 g sesamfrø 1/2 tsk. salt 4 stk æg 1 dl olie 100 g solsikkekerner

150 g græskarkerner 100 g mandler med hinde 50 g hørfrø 50 g sesamfrø 1/2 tsk. salt 4 stk æg 1 dl olie 100 g solsikkekerner

1 liter vand 1 spsk. surdej/fordej 750 g knækkede rugkerner 500 g rugmel 500 g hvedemel 2 tsk. salt

1 liter vand 1 spsk. surdej/fordej 750 g knækkede rugkerner 500 g rugmel 500 g hvedemel 2 tsk. salt

Dej: 3 dl vand 10 g gær 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 1 æg 150 g havregryn ca. 450-500 g hvedemel  Fyld: 150 g marcipan 100 g blødt smør 1 spsk. sukker 1 spsk. stødt kanel

Dej: 3 dl vand 10 g gær 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 1 æg 150 g havregryn ca. 450-500 g hvedemel Fyld: 150 g marcipan 100 g blødt smør 1 spsk. sukker 1 spsk. stødt kanel

1 brød 370 g vand 7 g gær (frisk eller tørgær) 4 spsk. olie 250 g kikærtemel 100 g mandler, malede til mel 50 g hørfrø 100 g blandede frø og kerner fx birkes, solsikkefrø, sesamfrø, græskarkerner, chiafrø 1 tsk. salt 4 æg

1 brød 370 g vand 7 g gær (frisk eller tørgær) 4 spsk. olie 250 g kikærtemel 100 g mandler, malede til mel 50 g hørfrø 100 g blandede frø og kerner fx birkes, solsikkefrø, sesamfrø, græskarkerner, chiafrø 1 tsk. salt 4 æg

Ca. 20 knuder  5 dl lunken vand 1 dl peanutbutter 50 g gær 1-2 stk. chili 100 g hvedeklid 1 tsk. honning 1/2 tsk. salt 550-600 g hvedemel

Ca. 20 knuder 5 dl lunken vand 1 dl peanutbutter 50 g gær 1-2 stk. chili 100 g hvedeklid 1 tsk. honning 1/2 tsk. salt 550-600 g hvedemel

1 brød 6 æg 150 g smøreost 100 g smør, smeltet 1,5 dl mandler 4 spsk. loppefrøskaller (HUSK) 2 tsk. bagepulver

1 brød 6 æg 150 g smøreost 100 g smør, smeltet 1,5 dl mandler 4 spsk. loppefrøskaller (HUSK) 2 tsk. bagepulver

Ca. 30 boller 1 liter vand 500 g frossen spinat (helbladet eller hakket) 50 g gær 120 g mandler 375 g havregryn 1 spsk. salt Ca. 1100 g speltmel (hvedemel kan også anvendes)

Ca. 30 boller 1 liter vand 500 g frossen spinat (helbladet eller hakket) 50 g gær 120 g mandler 375 g havregryn 1 spsk. salt Ca. 1100 g speltmel (hvedemel kan også anvendes)

40 stk. 1,4 l vand 50 g gær 3 spsk. olie 2 spsk. sukker 140 g Soy4you (lys) 100 g grahamsmel 1 tsk. salt 1200 g hvedemel

40 stk. 1,4 l vand 50 g gær 3 spsk. olie 2 spsk. sukker 140 g Soy4you (lys) 100 g grahamsmel 1 tsk. salt 1200 g hvedemel

Pinterest
Søg