Syltning og henkogning

38 Pins52 Følgere
Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto

Opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto

Havtorn Sirup

Havtorn Sirup

Råmarinerede rødløg med appelsin og timian --> Madbanditten.dk

Råmarinerede rødløg med appelsin og timian --> Madbanditten.dk

rabarber-kompot ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Rabarberkompot

rabarber-kompot ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Æblesirup En lækker sirup, der kan bruges til kager og desserter

Æblesirup En lækker sirup, der kan bruges til kager og desserter

Den skønneste saft, der kan laves, så længe hybenroserne blomstrer. Lav evt. en stor portion og frys den ned.

Den skønneste saft, der kan laves, så længe hybenroserne blomstrer. Lav evt. en stor portion og frys den ned.

Hjemmelavet ribsgele smager virkelig bare helt fantastisk - bruges som tilbehør til varme retter eller som marmelade, få opskriften her

Ribsgele

Hjemmelavet ribsgele smager virkelig bare helt fantastisk - bruges som tilbehør til varme retter eller som marmelade, få opskriften her

Saft af syrener: 3 citroner, 40 klaser syrenblomster,1,8 kg sukker, 60 g citronsyre, 2½ l kogende vand, ¼ tsk Atamon. Vask citronerne, skær i skiver. Læg blomsterne i en stålskål med sukker, citronsyre, citron. Hæld kogende vand over, og rør så sukkeret bliver opløst. Bland Atamon i lidt af den varme saft, og tilsæt til blandingen. Skal saften ikke opbevares i længere tid, så spring Atamon over. Dæk med husholdningsfilm, og sæt på køl i 3 dage. Si, hæld på rene, skoldede flasker. Opbevar…

Saft af syrener: 3 citroner, 40 klaser syrenblomster,1,8 kg sukker, 60 g citronsyre, 2½ l kogende vand, ¼ tsk Atamon. Vask citronerne, skær i skiver. Læg blomsterne i en stålskål med sukker, citronsyre, citron. Hæld kogende vand over, og rør så sukkeret bliver opløst. Bland Atamon i lidt af den varme saft, og tilsæt til blandingen. Skal saften ikke opbevares i længere tid, så spring Atamon over. Dæk med husholdningsfilm, og sæt på køl i 3 dage. Si, hæld på rene, skoldede flasker. Opbevar…

Pinterest
Søg