røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Sommertærte med spidskål, asparges og sprød bacon Smagen af sommer. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsag...

Mad på 4 sal: Tærte med spidskål, asparges og bacon (Recipe in Danish)

Det særlige ved denne kyllingetærte er, at det er selve tærtebunden, der er lavet af kylling. Det giver en ret så kulhydratfattig tærte, som mætter virkelig godt, og som – endnu vigtigere &#8…

Det særlige ved denne kyllingetærte er, at det er selve tærtebunden, der er lavet af kylling. Det giver en ret så kulhydratfattig tærte, som mætter virkelig godt, og som – endnu vigtigere &#8…

Pinterest
Search