New Christmas collection

If you hate traditional Christmas elfs, you’re gonna love the new Bolia Christmas collection.
28 pins131 følgere
Shiny trees er designet af Anker studio og er et sæt af tre træer, som alle er i forskellige størrelser. Brug dem til at få kobber trenden indenfor i hjemmet og samtidig pifte dette op til jul.
Klassisk julepynt til juletræet, som i Marble serien er udført i marmor. Marble kan f.eks. også hænges på en gren i et vindue og julepynte dette.
Kammerstagen er en klassisk lysestage, i et enkelt og stilrent design. Detaljen i Chamber findes i dens meget rene design, i materialet som er 100% aluminium og de mange farve varianter som den fåes i.
Hvem siger sofaen ikke også skal mærke det er jul? Pynt op i stuen og indbyd gæsterne til en blød aften i sofaen.
Cutting Edge vase giver kant til dit hjem og fanger samtidig tidens trend med fokus på metaller. Vasen kan både fås i en messing og kobber variant og vil lyse ethvert julehjem op.
I wool serien har Bolia design team samlet nogle af de mest klassiske kendetegn ved jul, som rensdyr, stjerne, hjerte og juletræ. Disse er blevet pakket ind i det blødeste uld og kan nu pynte selv det mest minimalistiske hjem op til jul.
En serie af små julelystestager som kan stables og derved få form som et klassisk juletræ.
Shining star, My heart og Oh Deer er en serie af julepynt i det fineste, hvide keramik. Brug det på juletræet eller til at dekorere andre steder i hjemmet.
Hide away er små opbevaringskrukker, som er inspireret af formen på et snefnug. Du kan f.eks. bruge dem til alt dit juleslik, så hjemmet er fyldt med søde overraskelser.
Et af de mest klassiske symboler på jul er juletræet. De små træer er lavet i porcelæn og afsluttet med en smuk grøn glasur. Lav dit eget eventyr med Fairy trees og byg en hel skov med træer i forskellige størrelser.
Pinterest
Søg