Dansk 2. - 3. klasse

Dansk apps til 2. - 3. klasse
18 Pins479 Followers
Imagistory - er gratis. Man kan gratis lave to fortællinger. Man får billeder, som eleverne så laver deres mundtlige fortælling til. De lærer at lave en rød tråd i en historie. Der er også en købeversion til 59 kr.

Imagistory is a creative storytelling app which uses wordless picture books. The idea behind the wordless books is that kids get to be the storytellers, simply by using their imaginations to tell the story using the pictures, creating it as they go.

Charlies eventyr er gratis. Det er interaktive eventyr, der kan læses selv, oplæses af skuespiller eller man kan optage sin egen stemme. Eventyret "fyrtøjet" er gratis. Man kan købe Hans og Grethe, Peter Pan snart og Hans og Bønnestagen for 49 kr eller hver for sig for 19 kr pr. styk. Tegningerne er super flotte og godt oplæst.

Charlies Tales - Peter Pan and more on the App Store

Læs selv 1 er mini zoom bøgerne, den første  bog Liva laver sort magi er gratis. Der er også Villads fra Valby.

Læs selv 1 er mini zoom bøgerne, den første bog Liva laver sort magi er gratis. Der er også Villads fra Valby.

Find idéer til aktiviteter med app'en Little Story Creator, som du kan hente gratis i Appstore.

Find idéer til aktiviteter med app'en Little Story Creator, som du kan hente gratis i Appstore.

Frilæsning er gratis, men med in app køb. Det er kun bogen K for Klara, der er gratis. Det er den første bog i en serie om Klara, der går i 3. klasse.

Frilæsning er gratis, men med in app køb. Det er kun bogen K for Klara, der er gratis. Det er den første bog i en serie om Klara, der går i 3. klasse.

Minturor: Ordkøkkenet koster 25 kr. Den øver stavelser. Jeg har ikke afprøvet appen.

Minitutor: Ordkøkkenet i App Store

Cursive Writing Wizard lærer eleverne at skrive sammenbunden skrift. Skifttyperne har lidt flere krummelurer end vi normalt lærer eleverne. De engelske lyde kan ændres under sounds, som kommer frem i højre hjørne, når man vælger f.eks abc. Appen er gratis i dag, normalpris tror 19 kr.

Cursive Writing Wizard on the App Store

I denne app skal du finde ord i labyrinten og pusle ord sammen, inden tyven kommer. Den er lidt spændende...  App´en koster 18 kr. og kan hentes til iPad her https://itunes.apple.com/us/app/happi-the-word-thief/id564625874?mt=8

I denne app skal du finde ord i labyrinten og pusle ord sammen, inden tyven kommer. Den er lidt spændende... App´en koster 18 kr. og kan hentes til iPad her https://itunes.apple.com/us/app/happi-the-word-thief/id564625874?mt=8

360 ord koster 49 kr. Du lærer de 360 ord som ordbilleder, så du kan læse 75 % af alle tekster, På denne måde bliver læsningen lettere.

360 ord i App Store

Quick clock er genial, hvis man skal lære klokken. Den er gratis i dag den 18/4. Normalpris?

Quick Clocks - Telling Time on the App Store

Happi Words - Man kan spille på de nordiske sprog, engelsk tysk, dansk mm. man får 3 billeder, som man skal finde sammenhængen til. Dette ord skal man stave til. Man får stjerner og kan samle på klistermærker for disse stjerner. Den er gratis her i påskeugen. Normalpris 16 kr.

Happi Words on the App Store

Pinterest
Search