Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Fresh baked bread | Homemade bread | French bread | Easy baking recipe

Homemade French Bread

Fresh baked bread | Homemade bread | French bread | Easy baking recipe

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

En opskrift på de bedste boller som jeg nogensinde har bagt - de smager af super meget og er ret nemme at bage - få opskrift her

De bedste boller - på røremaskine

En opskrift på de bedste boller som jeg nogensinde har bagt - de smager af super meget og er ret nemme at bage - få opskrift her

Luftige boller fyldt med havregryn og fantastisk god smag. Gode til morgenmaden, eftermiddagskaffen eller i madpakken. Hæve 1 time + 45 min på plade. Bag ca 15 min ved 225C.

Havreboller

Luftige boller fyldt med havregryn og fantastisk god smag. Gode til morgenmaden, eftermiddagskaffen eller i madpakken. Hæve 1 time + 45 min på plade. Bag ca 15 min ved 225C.

Sunde og mættende gulerodsboller med masser af kerner og frø - Mit livs kogebog

Sunde og mættende gulerodsboller med masser af kerner og frø - Mit livs kogebog

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Egen Opskrift juli 2015: Havregrynsboller med spelt 16 boller: 25 g gær 8 dl vand 2 tsk salt 5 dl havregryn 3 dl sigtet spelt mel 3 dl grahamsmel 1 dl Olie ca 11 dl hvedemel

Egen Opskrift juli 2015: Havregrynsboller med spelt 16 boller: 25 g gær 8 dl vand 2 tsk salt 5 dl havregryn 3 dl sigtet spelt mel 3 dl grahamsmel 1 dl Olie ca 11 dl hvedemel

EC opskrift: kog 300g rugkerner i 4dl vand i 5min og lad køle. 50 g gær, 3 dl vand, 2 tak salt, 1 dl solsikkekerner, 1 dl olie, 200g grehamsspeltmel, 500g sigtet speltmel. hæve 1 time.

Speltboller

EC opskrift: kog 300g rugkerner i 4dl vand i 5min og lad køle. 50 g gær, 3 dl vand, 2 tak salt, 1 dl solsikkekerner, 1 dl olie, 200g grehamsspeltmel, 500g sigtet speltmel. hæve 1 time.

Grovbrød. Brødet på billederne blev bagt med hvedemel fra De 5 Gaarde, hvor nogle af skaldelene er malet med – derfor er det mørkere end almindeligt hvedebrød. - Foto: RUNE PEDERSEN

Jim Laheys perfekte brød

Grovbrød. Brødet på billederne blev bagt med hvedemel fra De 5 Gaarde, hvor nogle af skaldelene er malet med – derfor er det mørkere end almindeligt hvedebrød. - Foto: RUNE PEDERSEN

Pinterest
Søg