Stine Vilhelmsen

Stine Vilhelmsen

Stine Vilhelmsen
Flere idéer fra Stine
Day 139 - Guinness Lake shoreline - Lough Tay, Wicklow. Look at that creamy head! :D

Day 139 - Guinness Lake shoreline - Lough Tay, Wicklow. Look at that creamy head! :D

Glendalough, Ireland - Andrej and I are going here this weekend for Valentines day!

Glendalough, Ireland - Andrej and I are going here this weekend for Valentines day!

Giants Causeway, Northern Ireland (by brodacz1979)

Giants Causeway, Northern Ireland (by brodacz1979)

IKEA Hack – DIY Utensilo mit Lattenrost SULTAN LADE

IKEA Hack – DIY Utensilo mit Lattenrost SULTAN LADE

vindskydd altan - Sök på Google

vindskydd altan - Sök på Google

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

Havefest, indendøre, på grund af vejret

Havefest, indendøre, på grund af vejret

Knasende og lækre saltmandler som er bagt i ovnen. Saltmandler kan bruges som snack, i salater eller suppe. Se den nemme opskrift på saltmandler her.

Knasende og lækre saltmandler som er bagt i ovnen. Saltmandler kan bruges som snack, i salater eller suppe. Se den nemme opskrift på saltmandler her.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.