Opskrifter til kage!

Collection by Esther • Last updated 4 weeks ago

14 
Pins

Fondant Flowers For Beginners

If you want to become a master at cake decorating, you will need training and practice. Once you have mastered cake decorating you could become famous in the cake making industry. If you are a creative person you could go far when it comes to cake decorating. Even a person who is new to cake decorating you want your cake to look beautiful. My mother just made a cake and frosted it, she may have added sprinkles, and she wrote a happy birthday message with icing. Those were our cakes, they may…

Himmelsk chokolade- og karamelkage - Sofies Spisekammer

Opskrift på karamel "slices" - en new zealandsk karamelkage med kondenseret mælk, chokolade og kokos. Jeg advarer på forhånd - de er stærkt vanedannende!

Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej, rul stænger med forskelligt fyld, opbevar dem på køl og bag småkagerne løbende. Voila...!

Småkagedej - 3 slags nemme småkager m. samme dej - Opskrift - Arla

·
199 reviews
·

Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej - del den i 3 og kom forskelligt fyld i den nemme småkagedej. Rul stænger med forskelligt fyld, opbevar dem på køl og bag småkagerne løbende. Nemme småkager, der smager virkelig godt - og så har du 3 slags nybagte småkager hver dag. Voila...!

Chokolademuffins - opskrift på lækre chokolade muffins

Lækre saftige chokolademuffins som er sprøde uden på og saftige og lækre i krummen - få opskriften på chokolade muffins her

Verdens bedste brownie

Denne opskrift giver den perfekte brownie. Den er en smule svampet og klæg i midten, lige som jeg synes at den skal være. Nøglen til at ramme den perfekte kage er at huske at bruge en god chokolade🍫og en smule salt (gerne en god flagesalt, f.eks. Maldon). Få ingredienser er nok til at give en perfekt kage...og så gør det ikke noget at den faktisk kun bliver bedre dagen derpå 🤤👍

Gulerodskage med ostecreme - svampet og lækker! | Mummum.dk

Gulerodskage med ostecreme - svampet og lækker! | Mummum.dk

·
32 reviews
·
50 minutes
·

Den bedste opskrift på gulerodskage med frosting. Den er svampet og lækker, lige præcis som en gulerodskage skal være. Den her opskrift er uden valnødder, men man kan sagtens tilføje en håndfuld valnødder til dejen, hvis man gerne vil have det i. Et tip er at fryse kagen ned i stykker, hvis du ikke får spist det hele. Så kan man nemlig nemt tage et stykke kage op, når lækkersulten melder sig.

Opskrift på hjemmelavet Twix konfekt med kiks, karamel og chokolade.

Hjemmelavet Twix konfekt fra Bageglad

Twix opskrift. Lav hjemmelavet Twix med kiks, karamel og chokolade. Hjemmelavet Twix opskrift med billeder og vejledning.

Opskrift på en nem brownie med Oreo og mælkechokoladefudge

Opskrift på en nem brownie med Oreo og mælkechokoladefudge

·
43 reviews
·

Denne brownie med Oreo og mælkechokoladefudge er en sød og heftig bandit. Det er en nem og hurtig kage at bikse sammen, og så er jeg sikker på at den vil falde i god jord til eftermiddagskaffen eller hos gæsterne. Fudgen bliver lavet af sødet kondenseret mælk, som man køber på dåse. Du kan få det i stort set alle supermarkeder. Er du også en Oreo-fan? Så tjek da lige nogle af mine andre opskrifter med Oreo ud, f.eks.…

Mummums kanelsnegle – Mummum.dk

Verdens bedste kanelsnegle - Hvor fyldet bliver i! | Mummum.dk

·
210 reviews
·
1.5 hours
·

Den bedste opskrift på nemme og snaskede kanelsnegle uden tørre kanter. De bliver på ingen måde tørre. Kanelsnegle er så gode til brunchbordet, som morgenkage eller som eftermiddagskage.

Bløde bamseboller - opskrift på bløde fødselsdagsboller | Madling.dk

Bløde bamseboller - lækre bløde boller med den skønneste duft og smag af kardemomme. Bollerne kan også bruges som fødselsdagsboller eller teboller.

AMA-tips

AMA-tips er et sted at udveksle opskrifter, erfaringer og tips inden for maduniverset.

AMA-tips

AMA-tips er et sted at udveksle opskrifter, erfaringer og tips inden for maduniverset.

Opskrift på Royal Icing (RI) til dekoration af cookies og kager - fines.dk

Opskrift på Royal Icing (RI) til dekoration af cookies og kager - fines.dk

Royal Icing er en glasur, der stivner hårdt op og kan blandt andet bruges til at dekorere småkager og lave sukkerpynt.