SALAT. Det er forår – og ligegyldigt hvilken årstid vi har, så er det altid skønt med en god og farverig salat. Der er bulgur i denne opskrift. Har du ikke det kan du bruge brun ris eller cou…

SALAT. Det er forår – og ligegyldigt hvilken årstid vi har, så er det altid skønt med en god og farverig salat. Der er bulgur i denne opskrift. Har du ikke det kan du bruge brun ris eller cou…

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Hakkebøffer med baconflødesovs (i fad i ovn) - Madens Verden

Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

Food Photography, Lchf, Food Inspiration, Tapas, Vegan Recepies, Food Dinners, Healthy Cooking, Healthy Food, Summer Dishes

Denne spidskålssalat lavede jeg til en familiefrokost for et stykke tid siden. Læs videre, og få opskriften!

Denne spidskålssalat lavede jeg til en familiefrokost for et stykke tid siden. Læs videre, og få opskriften!

Efteråret er nærmest blevet til suppesæson for mit vedkommende. Jeg elsker årstidens grøntsager i flydende form og så er jeg er især en sucker for blendede, cremede supper. Mmm.. Denne kartoffel-/porresuppe er en klassiker tilføjet et lille twist.

Efteråret er nærmest blevet til suppesæson for mit vedkommende. Jeg elsker årstidens grøntsager i flydende form og så er jeg er især en sucker for blendede, cremede supper. Mmm.. Denne kartoffel-/porresuppe er en klassiker tilføjet et lille twist.

Pinterest
Search