Snickerskage - virkelig lækker opskrift på snickerskage

Snickerskage - virkelig lækker opskrift på snickerskage

Sweet Cakes, Nom Nom

Jægergryde med kogte ris er en god og lækker gryderet, der serveres med løse ris eller kartoffelmos. Jægergryden indeholder blandt andet nakkefilet i tern, bacon, sm pølser og champignon. Foto: Guffeliguf.dk.

Jægergryde med kogte ris er en god og lækker gryderet, der serveres med løse ris eller kartoffelmos. Jægergryden indeholder blandt andet nakkefilet i tern, bacon, sm pølser og champignon. Foto: Guffeliguf.dk.

Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld kartoflerne i en sigte til afdrypning. <BR> <BR> Brun derefter det hakkede kød i fedtstof til det smuldre og ski

Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld kartoflerne i en sigte til afdrypning. <BR> <BR> Brun derefter det hakkede kød i fedtstof til det smuldre og ski

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Hamburgerryg eller skinke skæres i små firkanter. Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter. Ærterne bælges. <BR> <BR> Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. Ko

Hamburgerryg eller skinke skæres i små firkanter. Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter. Ærterne bælges. <BR> <BR> Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. Ko

Svits de finhakkede løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men kun let gyldne. <BR> <BR> Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. <BR> <BR> Tilsæt ris (rå) og krydderier og b

Svits de finhakkede løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men kun let gyldne. <BR> <BR> Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. <BR> <BR> Tilsæt ris (rå) og krydderier og b

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Miks selv det trendy garn i denne flotte cardigan.

Miks selv det trendy garn i denne flotte cardigan.

Udblød det afskorpede toastbrød i bouillonen. Rør det derefter i det hakkede kød. Tilsæt æg og ost. Ælt knust rosmarin, finthakket persille og finthakket hvidløgsfed i. Krydr med salt og peber. <BR>

Udblød det afskorpede toastbrød i bouillonen. Rør det derefter i det hakkede kød. Tilsæt æg og ost. Ælt knust rosmarin, finthakket persille og finthakket hvidløgsfed i. Krydr med salt og peber. <BR>

Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde. Tilsæt vand og tomater skåret i både. <BR> <BR> Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 10 mi

Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde. Tilsæt vand og tomater skåret i både. <BR> <BR> Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 10 mi


More ideas
Pinterest
Search