Jægergryde med kogte ris er en god og lækker gryderet, der serveres med løse ris eller kartoffelmos. Jægergryden indeholder blandt andet nakkefilet i tern, bacon, sm pølser og champignon. Foto: Guffeliguf.dk.

Jægergryde med kogte ris er en god og lækker gryderet, der serveres med løse ris eller kartoffelmos. Jægergryden indeholder blandt andet nakkefilet i tern, bacon, sm pølser og champignon. Foto: Guffeliguf.dk.

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Hamburgerryg eller skinke skæres i små firkanter. Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter. Ærterne bælges. <BR> <BR> Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. Ko

Hamburgerryg eller skinke skæres i små firkanter. Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter. Ærterne bælges. <BR> <BR> Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. Ko

Svits de finhakkede løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men kun let gyldne. <BR> <BR> Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. <BR> <BR> Tilsæt ris (rå) og krydderier og b

Svits de finhakkede løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men kun let gyldne. <BR> <BR> Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. <BR> <BR> Tilsæt ris (rå) og krydderier og b

Udblød det afskorpede toastbrød i bouillonen. Rør det derefter i det hakkede kød. Tilsæt æg og ost. Ælt knust rosmarin, finthakket persille og finthakket hvidløgsfed i. Krydr med salt og peber. <BR>

Udblød det afskorpede toastbrød i bouillonen. Rør det derefter i det hakkede kød. Tilsæt æg og ost. Ælt knust rosmarin, finthakket persille og finthakket hvidløgsfed i. Krydr med salt og peber. <BR>

Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde. Tilsæt vand og tomater skåret i både. <BR> <BR> Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 10 mi

Svits de pillede løg i fedtstof i en gryde. Tilsæt vand og tomater skåret i både. <BR> <BR> Del blomkålen i buketter og kom også dem i gryden. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 10 mi

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og evt. revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i. Lad farsen hvile i køleskab 10 - 30 minutter. <BR> <BR> Tag bladene af kålen, skyl dem og

Gulerødderne skrælles og rives, løg og chili hakkes fint. <BR> <BR> Rør kyllingekødet med de øvrige ingredienser, form farsen til et brød læg det i et ovnfast fad og bag i ca. 50 minutter ved 200 gr

Gulerødderne skrælles og rives, løg og chili hakkes fint. <BR> <BR> Rør kyllingekødet med de øvrige ingredienser, form farsen til et brød læg det i et ovnfast fad og bag i ca. 50 minutter ved 200 gr

Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld kartoflerne i en sigte til afdrypning. <BR> <BR> Brun derefter det hakkede kød i fedtstof til det smuldre og ski

Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld kartoflerne i en sigte til afdrypning. <BR> <BR> Brun derefter det hakkede kød i fedtstof til det smuldre og ski

Miks selv det trendy garn i denne flotte cardigan.

Miks selv det trendy garn i denne flotte cardigan.

Pinterest
Søg