Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

DSC_0724-2.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Hvidløgsbrød

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

- Flûte - Twisted Baguette - made with durum- and tipo 00 flour - kneaded , but thinks these can be done no-knead too.

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Marcipan horn opskrift

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Jeg har en opskrift på Store bløde burgerboller her på bloggen, og det er den, jeg har taget udgangspunkt i. Jeg har blot halveret den, og udskiftet 150 gram hvedemel med majsmel. Jeg har tilsat fi…

Jeg har en opskrift på Store bløde burgerboller her på bloggen, og det er den, jeg har taget udgangspunkt i. Jeg har blot halveret den, og udskiftet 150 gram hvedemel med majsmel. Jeg har tilsat fi…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Nemt og lækkert, flettet madbrød med pesto og ost - perfekt som tilbehør eller snack. Pestoen kan udskiftes med tapanade, friskost eller måske Nutella.

Nemt og lækkert, flettet madbrød med pesto og ost - perfekt som tilbehør eller snack. Pestoen kan udskiftes med tapanade, friskost eller måske Nutella.

Farmors hjemmelavet franskbrød opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på

Farmors hjemmelavet franskbrød

Farmors hjemmelavet franskbrød opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter på

Verdens bedste og nemmeste hjemmebagte brød | Sif Orellana ca. 5-10 g gær 1⁄2 l vand 2 tsk godt salt (flagesalt er min favorit) 7 dl hvedemel + 3 dl groft mel og blandede frø og kerner efter eget valg

Verdens bedste og nemmeste hjemmebagte brød | Sif Orellana ca. 5-10 g gær 1⁄2 l vand 2 tsk godt salt (flagesalt er min favorit) 7 dl hvedemel + 3 dl groft mel og blandede frø og kerner efter eget valg

Pinterest
Search
Explore more ideas with a Pinterest account

Access our best ideas with a free account

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest is for searching, trying, tasting, creating, doing…