Jul

Collection by Eva • Last updated 3 weeks ago

62 
Pins

Inspiration: Pynt op med naturens skatte | ISABELLAS

På denne tid af året viser naturen sig fra en af sine smukkeste sider, for alt står i gyldne farver. Smut en tur ud i naturen, og saml kogler, grene og mos, som du kan pynte op med derhjemme. Vi giver inspiration til masser af fine idéer her.

Simple Christmas Front Porch Decorating Ideas

Lots of beautiful ideas for decorating your porch for Christmas. Styles include farmhouse, vintage, rustic, Victorian and more.

Create a lovely atmosphere with flowers and hyacinths. Style them in glass vases so the decorative roots can be seen.

Stilrent hjem med en enkel, nordisk julestil

Skal der være nisser, engle og masser af røde farver for at skabe hygge og julestemning? Ikke nødvendigvis. Kig indenfor hos designer Kristina Dam, der dyrker en enkel, nordisk julestil med fokus på naturen.

Wooden trough with bulbs.

Wooden trough with bulbs.

Stylistens tips til din adventskrans | Femina

35 adventskranse du selv kan lave | Femina

Findes der noget hyggeligere end en smuk adventskrans som nedtælling til juleaften? Det er nu, det er tid til at finde julepynt, søde kogler, glimtende stjerner og mos frem: Der skal laves adventskrans til julen 2020! Her får du 35 smukke bud på årets adventskrans.

Modedesigner Michala Wiesneck knokler hele december med at få sine kollektioner klar til de store shows i januar, derfor holder hun af afdæmpede farver i julen.

Modedesignerens julebord

Modedesigner Michala Wiesneck knokler hele december med at få sine kollektioner klar til de store shows i januar, derfor holder hun af afdæmpede farver i...

Anna Truelsen interior stylist: Christmas in our house.

Jul i vårt hus. - ANNA TRUELSEN INTERIOR STYLIST & INFLUENCER

Bordet står redo för julfrukosten i morgon bitti. Det blir gröt och skinkmacka sedan blir det traditionellt julfirande med familjen. Dukningen är enkel och rogivande med plastfolie i botten för att skydda bordet med mossa över och ljusstakar gjorda av äpplen, enkelt, billigt och oerhört stämningsfullt. Ha det så gott/Anna

Modern Christmas Table with @bedbathbeyond #BedBathandBeyond #SleighTheHolidays #ad

Modern Christmas Table - Homey Oh My

Simple Christmas table decor

Adventskrans til jul

23 fantastiske adventskranse | Mad & Bolig

Få inspiration til dette års adventskrans. Vi har samlet 23 bud på smukke utraditionelle adventskranse, både fra den lette til den svære og fra den klassiske til den trendy.

Hyasintteja, yksinkertaisia lasiastioita ja lehtikuusen oksia. Siinä ainekset lehtikuusisiin hyasinttiasetelmiin. Oksat tuovat upeas...

Hyasintti LOVES lehtikuusi

Hyasintteja, yksinkertaisia lasiastioita ja lehtikuusen oksia. Siinä ainekset lehtikuusisiin hyasinttiasetelmiin. Oksat tuovat upeas...