Bocconcini stammer fra mit barndomshjem. Min mor lavede altid god mad, fordi hun syntes, at måltidet var det vigtigste for at skabe en god stemning i hver­dagen. Jeg kan stadig huske, at min søster og jeg kæmpede om, hvor mange vi kunne spise. Det var en fest – en hverdagsfest, hver gang de kom på bordet.

Bocconcini stammer fra mit barndomshjem. Min mor lavede altid god mad, fordi hun syntes, at måltidet var det vigtigste for at skabe en god stemning i hver­dagen. Jeg kan stadig huske, at min søster og jeg kæmpede om, hvor mange vi kunne spise. Det var en fest – en hverdagsfest, hver gang de kom på bordet.

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …

I Italien bliver salvie ofte brugt sammen med smør for at smage frisk pasta til.

I Italien bliver salvie ofte brugt sammen med smør for at smage frisk pasta til.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Banány

Banány

Opskrift på kartoffelchips i ovn. Meget sprøde chips helt uden friture, og kartoflerne smages til med lidt oregano og groft salt. Er du vild med chips? Så skal du lave disse kartoffelchips i ovn. D…

Opskrift på kartoffelchips i ovn. Meget sprøde chips helt uden friture, og kartoflerne smages til med lidt oregano og groft salt. Er du vild med chips? Så skal du lave disse kartoffelchips i ovn. D…

Skinkestang 03 4

Skinkestang 03 4

Wraps med laks og avocado

Wraps med laks og avocado

Asiatisk kyllingesuppe med kål

Asiatisk kyllingesuppe med kål

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Pinterest
Søg