Opskrifter

My all-time favorite recipe for delicious, quick, and easy guacamole. Always a crowd favorite! | http://gimmesomeoven.com

Perfect Guacamole

My all-time favorite recipe for delicious, quick, and easy guacamole. Always a crowd favorite! | http://gimmesomeoven.com

Hvidkålssalat med æble og yoghurt

Hvidkålssalat med æble og yoghurt

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Broccolisalat med feta og græskarkerner

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Sunde romkugler

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Romkugler med dadler og havregryn

Romkugler med dadler og havregryn

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Havregrynskugler med marcipan

Havregrynskugler med marcipan

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Pinterest
Søg